BUELLRIDERS CZECH REPUBLIC

BUELLRIDERS CZECH REPUBLIC

pátek 27. ledna 2012

Motocykl - Bohemian Custom Bike

Motocykl je tradičním veletrhem a v roce 2012 bude jedinou výstavní motocyklovou prezentací v Praze. Tato výstava patří k tradičním akcím a za dobu svého konání si získala http://www.blogger.com/img/blank.gifřhttp://www.blogger.com/img/blank.gifadu stálých vystavovatelů i návštěvníků.http://www.blogger.com/img/blhttp://www.blogger.com/img/blank.gifank.gif

Součástí dalšího veletrhu Motocykl bude již tradičně přehlídka 8. ročníku soutěžní výstahttp://www.blogger.com/img/blank.gifvy motocyklových staveb a přestaveb BOHEMIAN CUSTOM BIKE, která je součástí světové série soutěží mezi staviteli motorek a vítěz má šanci postoupit do finále konaného v USA. Pokračovat budeme také v AIRBRUSH ART FESTIVALU.

Díky těmto akcím má celý veletrh Motocykl neopakovatelnou atmosféru a charakter, o čemž se návštěvníci veletrhu a vystavovatelé mohli přesvědčit.

Kromě atraktivního doprovodného programu Bohemian Custom Bike, vč. vystoupení hudebních skupin, módních přehlídek apod. připravujeme i každodenní návštěvnické soutěže o motocykl, skútr, čtyřkolku, hodnotné ceny, dále pak autogramiády a přednášky známých osobností apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat